De minimale beveiliging voor uw woning

Elke woning heeft zijn beveiligingsnoden en een minimale beveiliging begint bij een goed en betrouwbaar veiligheidsslot op uw deur. TAKI biedt een ruim assortiment aan hedendaagse sloten met een beschermd/eigen profiel (veiligheidscilinder) en klassieke “standaard”cilinders, en dit zowel mechanisch als elektrisch! Zo ondersteunen we u in het optimaliseren van uw beveiliging en staan we garant voor een veilige en leefbare thuisomgeving.

Onze vakkundige mensen begeleiden u graag naar de geschikte cilindersloten voor u,
volledig naar uw wensen en criteria!

Mechanische sloten

Beschikt u nog steeds over een deur met een eenpuntsluiting? Gaat uw slot stroef of werkt het gewoonweg niet meer? Of twijfelt u over de kwaliteit van uw huidige sloten?

TAKI maakt u wegwijs naar eventuele verbeteringen en dit met de nodige en deskundige uitleg. Dit kan bij ons in de toonzaal of bij u ter plekke, geheel vrijblijvend! Zo weerhoudt u de toegang voor ongewenste indringers op de juiste manier, volledig aangepast aan uw situatie en noden!

Motorsloten

TAKI heeft ook een breed gamma motorsloten. Een motorslot heeft de eigenschap zelf-vergrendelend te zijn. Zodra men de deur sluit, zal het nachtslot zelf vergrendelen, en dit 24/7. Zodra men langs de binnenzijde de klink bedient, zal het slot te allen tijde ontgrendelen (vluchtfunctie). Aan de buitenzijde kan u steeds de deur openen door gebruik van uw sleutel, parlofoon, badge, code en/of andere toegangssystemen! Motorsloten zorgen voor meer veiligheid, gemoedsrust en kunnen gekoppeld worden met een groot aanbod toegangscontrole systemen. Instellen van tijdsblokken of dergelijke is gemakkelijk op te lossen met een tijdsklok.

Motorsloten kunnen geopend worden met toegangscontrolesystemen zoals een badge of via een codeklavier. Bekijk hiervoor onze pagina toegangscontrole.

Sleutels

TAKI is ook een betrouwbaar en gecertificeerd sloten/sleutelmaker. We specialiseren ons in het bijmaken van bijna al uw sleutels en garanderen u een eerlijke service voor een eerlijke prijs. Van standaard sleutels, tot sleutels met certficaat en kluisseutels. TAKI heeft een zeer ruim assortiment van sleutels, en biedt u 30+ jaar ervaring!